A MI KLUBUNK
Group Fitness
SZOLGÁLTATÁSAINK
Functional Training
 
LEGYÉL KLUBTAGUNK LEGYÉL KLUBTAGUNK

Tudj meg többet a World Class tagságról!

 
PRÓBÁLJ KI MINKET! PRÓBÁLJ KI MINKET!

Hiszed ha látod? Próbálj ki egy ingyenes edzést, és fedezd fel a World Class világát!

 
VÁLLALATI AJÁNLAT VÁLLALATI AJÁNLAT

Fedezd fel cégeknek szóló ajánlatainkat, gyertek együtt edzeni

 
 

HÍREK ÉS ESEMÉNYEK

Up
Down

EDZŐINK

Erika Párdi Erika Párdi

Végzettség:
Juhász Gyula Tanárképző Főiskola – egészségtan - testnevelő tanár,
Juhász Gyula Tanárképző Főiskola - mesterképzés - egészségfejlesztő szakember
Fitness Akadémia – aerobik edző, táplálkozási tanácsadó, rekreációs szakember, ¾ wellness step, step oktató, gerinctréner
BodyART™ oktató
Pilates Institute - Pilates oktató - Talajmunka 1, 2, 3 - pilates a személyi edzésben
Flexi-bar Team Hungary - Flexi-bar oktató, X-Co tréner
International Wellness Institute - személyi edző
Technogym Hungary - Kinesis tréner

Mottóm:
„ … nem kell olimpiai bajnokságot nyernünk, hogy megtapasztaljuk a legnagyobb ajándékot, amit a sport nyújthat: a teljes feloldódást, az optimális élményt.”

 
 

FACEBOOK

LAZÍTÓ KEZEK GYÓGYÍTÓ ÉS ELLAZÍTÓ KEZEK

Beírta World Class Hungary , 17/12/2012
Magyar hírek csak a magyar

A hagyományos csontkovácsolás technikákban a csontokra és izületekre történő közvetlen ...

LAZÍTÓ KEZEK GYÓGYÍTÓ ÉS ELLAZÍTÓ KEZEK
 
Öröm és gyógyulás Kehidán

Beírta World Class Hungary , 13/08/2012
Magyar hírek csak a magyar

Elbújni a világ elől, - valahol, távol az otthontól - egy stresszes időszak után, - a „nyugalom ...

Öröm és gyógyulás Kehidán
 
Itt a nyár – igyunk sok folyadékot!

Beírta World Class Hungary , 04/07/2012
Magyar hírek csak a magyar

Az emberi test legfontosabb alkotóeleme a víz, mely elengedhetetlen az életfolyamatok működéséhez.

Itt a nyár – igyunk sok folyadékot!
 
 


WEB TV

 

 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN

 
 
 
x

WorldClass.hu uses COOKIES. By continuing to browse this site, you are agreeing to the use of cookies. Find more details >